BEST SITE EVER
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Switch Account
Switch Accounts


Het Team
Het team ~
Starlight
Angeldream
TEST VOOR TP

Deel | 
 

 Need to be friends with someone // Nyx

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Skydancer

avatar

Aantal berichten : 8

Paardenprofiel
Kudde leider::
Partner:: Love, I wanna kill that thing!
Leeftijd:: 5 years old

BerichtOnderwerp: Need to be friends with someone // Nyx   zo aug 18 2013, 00:21


Snelle voetstappen kletterden over de steentjes die onder Skydancer's hoeven prikkelden. En beetje mos een aarde bedekte de onderkant van zijn hoeven, dus voelde hij er niet zo veel van. De fries hengst had zijn kop laag over de grond hangen en draafde met zijn knieën hoog opgeheven. Hij stak zijn snuit in de lucht en galoppeerde snel verder. Een takje brak wanneer de poot van de fries er op neer kwam. Geschrokken stak hij zijn zwarte gebekte staart in de lucht en versnelde hij zijn gaan naar een snelle galop. Zijn neus raakte een tak die wat laag hing, waardoor een schram zijn hoofd sierde. Sky hinnikte luidruchtig wanneer hij een kuddegenoot genaamd Nyx tegenkwam. "Hallo", sprak hij, niet zo heel veel interesse tonend en vanop een afstandje. Hij vertraagde zijn pas en ging over in stap. Zo'n 3 meter voor het andere paard hield hij halt.

+Nyx ~

--------------------------------------

Terug naar boven Ga naar beneden
Nyx

avatar

Aantal berichten : 146

Paardenprofiel
Kudde leider:: Moondancer
Partner:: Come closer, i want to see the fear in your eyes.
Leeftijd:: 3 years

BerichtOnderwerp: Re: Need to be friends with someone // Nyx   zo aug 18 2013, 01:24

Duistere wolken hingen boven het donkere woud. Alles was dood alleen de paarden zwervde nog door het dode gebied. Ongezien nergens bang voor. Nyx de jonge merrie stond in het bos. Stil, zelfs de wind liet haar niet bewegen. Alleen de donkere manen zweefde op de stille geruislooze wind. De zwarte merrie keek dood stil voor zich. Met haar ogen dicht. Te denken aan een ding. Langzaam deed ze haar mond open. 'Come little childeren, i will take you away, into my land of enchantment, come little childeren the time's come to play, here in my garden of shadows...'  zingt de merrie zuiver maar ongelukkig. Haar stem galmt door het dode woud.                                       

Ze neemt adem. En hoort de zuivere tonen aan. Ze kijkt even naar het dode gras ,de bomen en de donkere wolken. Ze legt haar hoef op de grote boomstam. 'Jij zal niet lang meer leven. Dat telt vannieder van jullie. Als ik hier de volgende keer kom. Zal jij en een paar van je ongelukkige vriendjes gevallen zijn.' zegt de jonge merrie terwijl ze een mond hoek naar boven brengt. Waar een eng glimlachje op verschijnd. Als of ze blij was om weer een sterfeling te zien. Geen kans om nog te leven. Ook al is het maar een boom, het is altijd winst.
Achter haar hoort ze een takje breken. Ze kijkt niet achter om maar doet gestoord haar ogen open. Achter haar zegt een jonge hengst:  'Hallo'. 'Niet echt een gentleman hé?' zegt Nyx gestoord. Ze draait zich nog steeds niet om. Maar knijpt haar ogen tot spleetjes. Als ze denkt dat hengst iets gaat zeggen draait ze zich om. En loopt een rondje om de hengst. 'Jij bent Skydancer is het niet? Ik heb wel over je gehoort. Net nieuw, maar wel indrukwekkend. Wat is er?' zegt ze een beetje spottend maar vriendelijk bedoeld. Want hij is  tenslotte van de darks. Ze blijft voorlopig aardig. Maar een verkeerd woord en hij heeft iets met mij te maken.Sorry voor kortheid~

--------------------------------------Terug naar boven Ga naar beneden
 
Need to be friends with someone // Nyx
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Making new friends

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESTHORSESYESOTHEWHOLEWORLDANGELXSTARBOBOLOVERCLUB :: ❥ Noorden :: The Dark Forest-
Ga naar: