BEST SITE EVER
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Switch Account
Switch Accounts


Het Team
Het team ~
Starlight
Angeldream
TEST VOOR TP

Deel | 
 

 it's never enough~ Ft. Danto.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Anë

avatar

Aantal berichten : 20

Paardenprofiel
Kudde leider:: Moondancer,
Partner:: Tfoe, How dare you?
Leeftijd:: 7.5 yrs.

BerichtOnderwerp: it's never enough~ Ft. Danto.   vr mei 10 2013, 04:28

A N Ë
"Sometimes when I close my eyes, I pretend I'm alright but it's never enough"


De bruine merrie bewoog zich sierlijk door The Dark Forest. Nee, die naam had ze niet zelf verzonnen. De merrie snoof en gooide haar pientere hoofd de lucht in, haar ogen rolden kort door zijn kassen. Ze drukte haar oren diep tegen haar schedel. Ze was ondertussen lid van de kudde The Darks. Het leek wel alsof je hier per sé in een kudde moest, anders stelde je niks voor! Je kon hier niet rustig door de gebieden gaan zonde4r dat je een kudde tegen leek te komen. Dat was voor haar niet gewoon. Anë was gewoon dat je vrijuit kon gaan, dat je geen territoria 'toegewezen' kreeg waar je wel en waar je niet mocht komen. Ze vond het vervelend. Het legde haar druk op. Maar goed, ergens kon het haar ook weer weinig schelen. Nu had ze twee gebieden waar ze gewoon mocht komen; Een moeras en een donker bos. Niet dat het nou droom gebieden waren, maar het kon er mee door. Ze snoof. Ze was een eindje weg gegaan van de kudde, ze had even lucht nodig! Even een break. Je zat altijd op elkaars lip, en dat irriteerde Anë soms. Zoals nu. Ze keek even om zich heen en gooide toen haar achterhand de lucht in. Ze gooide haar kop omhoog. De grond dreunde toen ze weer neer kwam. Ze schudde met haar hoofd en gooide haar achterhand nogmaals de lucht in. Haar manen lagen wild op haar hals en haar ademhaling versnelde toen ze een overgang maakte naar galop en wegstoof. De merrie drukte haar hoofd tegen haar borst en zette zich af om vervolgens met een rot vaart door te galopperen. Ze bokte nog een aantal keer om vervolgens weer een overgang naar draf te maken. Ze schudde nogmaals haar hoofd en maakte een laag knor geluidje. Heerlijk, vond ze het om gewoon even los te gaan. Al wilde ze niet dat iemand zag dat ze los ging. Dat zou beschamend zijn. Ze drukte haar oren weer diep in haar hals en snoof. Ze zoog de warme lucht naar binnen en genoot van de verkoeling die het – tot haar verbazing – teweeg bracht. De merrie grijnsde. Ze maakte een overgang naar de stap en liep zo rustig verder. Haar vacht glansde door het kleine beetje zon dat door het bladerdek kwam.
De merrie liet haar hoofd naar de grond zakken en trok wat plukken gras uit de grond, ze at ze langzaam op. Haar kaken bewogen langzaam op en neer. Haar oren lagen nog steeds plat tegen haar kop. Haar bruine ogen waren gericht op dat voor haar; duisternis was het voornaamste wat ze kon zien. Anë snoof, ze stapte rustig verder. Ze hield haar hoofd hoog, haar ogen waren wijd open gesperd en haar oren lagen plat in haar nek. Haar manen lagen door de war op haar manenkam. Ze sloeg even met haar staart heen en weer om wat vliegen te verjagen, al had het waarschijnlijk wenig zin. Die hardnekkige beesten blezen toch wel terug komen. Nog iets dat haar irriteerde; Vliegen. Ze aten poep, dat was sowieso al ranzig. Hoe dan ook.
Een donkere gestalte verscheen in de verte, abrupt hield Anë halt. Holy crap.. Een hengst, hoe kon ze die nou over het hoofd gezien hebben? Ze schudde met haar manen. Hij rook naar de kudde. The Darks. Ze herkende hem bijna direct.. 'Hallo Danto.” zei ze. Ze kon moeilijk stilstaan, ze schudde met haar hoofd en drentelde een beetje met haar achterbenen. Ze keek hem doordringend aan.

Jason Walker - Echo <3

--------------------------------------

Terug naar boven Ga naar beneden
 
it's never enough~ Ft. Danto.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESTHORSESYESOTHEWHOLEWORLDANGELXSTARBOBOLOVERCLUB :: ❥ Noorden :: The Dark Forest-
Ga naar: