BEST SITE EVER
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Switch Account
Switch Accounts


Het Team
Het team ~
Starlight
Angeldream
TEST VOOR TP

Deel | 
 

 Beginning of a new journey (open)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
June.

avatar

Aantal berichten : 9

Paardenprofiel
Kudde leider:: Shadowstar
Partner:: Never ending light in the darkest night.
Leeftijd:: 4 jaar

BerichtOnderwerp: Beginning of a new journey (open)   di feb 12 2013, 06:08

Een grote kop stak af tussen de verwilderde boomtakken. Twee blauwe ogen staarden naar één van de gebieden van haar nieuwe woonplaats, de omgeving bestuderend. Ondanks het enkel bestond uit een hoop bomen, slingerende takjes en bladeren moest ze toegeven dat het er prachtig uitzag. Niet dat dit haar verder deed interesseren; ze deelde de fascinatie die anderen voor gebieden zoals deze zouden hebben niet. De zon zorgde voor een gloed die de lucht goudachtig kleurde. Na de aantal dagen dat ze zich hier bevond begon ze te beseffen dat deze omgeving waarschijnlijk tot haar nieuwe schuilplaats verkozen was. Het woord schuilplaats kon letterlijker genomen worden dan dat hij daadwerkelijk was, alhoewel er een kern van waarheid in verborgen zat. Ze had nogal veel rood in haar boekje staan, zoals er spreekwoordelijk gezegd werd. In haar verleden had ze zich een hoop problemen aan haar hoeven gelapt, die alleen konden verdwijnen wanneer niemand meer naar haar opzoek zou zijn. Dat hield dus in dat ze ongeveer een jaar of misschien zelfs langer hier moest verkeren, om niet meer herkend of herinnerd te worden. Haar beche neus hing laag boven de grond, terwijl ze kleine stapjes nam. De ongelijke grond verhulde kleine kiezelsteentjes die deels werden bedekt door een laagje aarde, die op een begeven moment vervaarlijk langs haar neus schraapte en zorgde voor een geïrriteerd gebrom vanuit haar kant. 'Áááárgh.'
Geuren trokken haar interesse. Nieuwsgierig kantelde ze haar hoofd omhoog, drukte ze haar oren lichtjes in haar hals en snoof de geur van vers gras vermengd met een paard op. Een lange reis koste immers een hoop energie en ze had de behoefte haar maag goed te doen met een lekkere maaltijd van groen, vers gras. June hoorde een geluid, en het was zeker dat deze afkomstig was van het paard dat haar eventuele toekomstige gezelschap ging worden. De merrie kantelde haar lichaam voor ongeveer negentig graden en draafde in een sukkeldrafje in de richting van het geluid - die zo te horen werd veroorzaakt door bladeren die onder hoeven verpletterd werden. Na een tijd van zigzaggend paadjes afleggen scheidde enkel een strook van struiken de weg tussen haar en de onbekende. De lage struikjes die voorzien waren van een hoop, waarschijnlijk eetbare rode besjes zouden haar niet lang schuil kunnen houden. Niet dat dit nodig was, ze was toch van plan het paard op te zadelen met een enthousiaste merrie als zij. Oftewel: Een enorm tweekleurig, maar toch elegant gebouwd mormel dat in eerste instantie angstaanjagend leek maar niet meer was dan een sarcastische merrie die anderen lastig viel met haar eindeloze en irriterende praatjes. 'Grote grutjes!' stamelde ze na het maken van een hoge sprong om haar hinder te passeren, met een hysterische stem. Ze had zich echter alweer snel vermand voor zover ze dat van plan was, kneep haar ogen even tot spleetjes en liep in een rustige pas op het paard af. 'Ghehe.' Haar mondhoeken krulden omhoog in een haast te enthousiaste, misschien zelfs psychopathisch enge grijns. 'Tsjonge, tsjonge, waar ben ik nou weer beland? ...' June keek de ander vragend aan, haar wenkbrauwen - voor zover dit voor een paard mogelijk was - fronsend.

--------------------------------------


"Are you, are you coming to the tree?
Where they strung up a man they say murdered three.
Strange things did happen here no stranger would it be.
If we met up at midnight in the hanging tree."
Squiby's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Mistic

avatar

Aantal berichten : 1

BerichtOnderwerp: Re: Beginning of a new journey (open)   di feb 17 2015, 10:21

Mistic was een rustige plek aan het zoeken waar ze kon eten en uit kon rusten. Dat was niet makkelijk, maar hier leek ze het wel zo ongeveer gevonden te hebben. Het was een prachtig bos: niet te licht, niet te donker en als je goed keek, kon je de lichtstralen apart van elkaar zien. Dit leek de perfecte plek te zijn. Totdat ze een ander paard hoorde. Toen ze iets verder liep zag ze haar ook. Het was een merrie, van ongeveer 4 jaar. Ze leek alleen. Na een tijdje leek ze haar ook opgemerkt te hebben. Ze tilde haar hoofd op, draaide het en liep in haar richting. Dat wou ze nou net niet hebben. Misschien zou een beetje gezelschap haar wel goed doen, maar nu, in dit prachtige bos, wou ze even alleen zijn. Ze liep, heel zachtjes, naar een ander struikje toe. De merrie maakte een grote sprong en zei: Grote grutjes! Zou ze haar gezien hebben? Of was ze tegen een struik aan het praten? Ghehe. Tsjonge, tsjonge, waar ben ik nou weer beland? ... zei ze, nog steeds tegen de struik. Of, ze was gek, of er moest een ander paard staan. Maar dat leek haar hoogst onwaarschijnlijk. Maar ze had nog nooit zomaar een paard tegen een struik zien praten. Ach ja, voor alles is een eerste keer. Ze grinnikte bijna. Maar toen bedacht ze dat ze zichzelf dan zou verraden. Ze wachtte nog even, alsof er iets zou gebeuren, maar maakte toen een afweging tussen de voor- en nadelen tussen weggaan en blijven. Als ze weg zou gaan, zou ze misschien geluid maken, maar ze voelde zich toch niet zo heel erg op haar gemak, met dat andere paard, dus besloot ze weg te sluipen. Helaas, hoeven. Onder haar hoeven kraakte een tak.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Beginning of a new journey (open)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» I don't need your help. {OPEN}
» Looking Out The Tree {Open}
» ♡ Even a dead fish can go with the flow . {Open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESTHORSESYESOTHEWHOLEWORLDANGELXSTARBOBOLOVERCLUB :: ❥ Oosten :: Open Forest-
Ga naar: