BEST SITE EVER
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Switch Account
Switch Accounts


Het Team
Het team ~
Starlight
Angeldream
TEST VOOR TP

Deel | 
 

 Hi again [Wido]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shadowstar
Moderator & Kuddeleider
avatar

Aantal berichten : 1153

Paardenprofiel
Kudde leider:: I do my best for lead the moons
Partner:: I do not need a partner, I love all my herd of horses
Leeftijd:: 4 jears old

BerichtOnderwerp: Hi again [Wido]   do nov 29 2012, 10:11


Met sierlijke zwarte benen liep een merrie doorheen haar vertrouwde territorium. Er was een zacht briesje die doorheen haar lange manen heen blies. Er lagen bladeren op de ondergrond van het territorium die aangaven dat Blade was aangebroken. Shadowstar wist dat het niet lang meer zou gaan duren voordat de volgende kudde bijeenkomst zou gaan zijn. De merrie was daar blij om omdat ze wist dat er iets was gebeurt bij the darks. Wat het precies was dat wist zij niet, waarschijnlijk even min als de andere kuddeleaders. Zonder dat Shadowstar het eigenlijk echt besefte dwaalde ze naar de rand van haar territorium af. Opeens kwam er een klein kabbelent beekje voorbij haar hoeven gestroomd. Pas dan kreeg de leader van The Moons door dat ze al behoorlijk ver het territorium in was gelopen. Rustig liet ze haar gespierde hals zakken en dronk een paar grote slokken van het water van het beekje.

Shadowstar deed haar hoofd terug omhoog om verder te gaan. Het bliesje was iets krachtiger geworden en er waren kleine regen druppeltjes die op haar zwarte vacht neerkwamen. Voor de merrie was dit het teken om te vertrekken. Ze zou nog niet volledig terug gaan naar het kamp maar ze zou gewoon eventjes rond lopen. De zwarte merrie draaide zich een eindje en nam dan een matige galop aan en denderde door The open Forest heen. Haar passen waren krachtig en je kon matige tikjes horen van haar hoeven die neerkwamen op de nog vochtige bos ondergrond.

Als de merrie terug het kamp begon te naderen vulde haar neus zich met allemaal geuren. Ze genoot ervan om de verschillende paarden te kunnen herkennen aan hun geur. Een zacht geritsel kwam uit het struikgewas. Als Shadowstars aandacht richtte zich op het kleine geluid. Haar neus vulde zich met een bekende geur.

[Wido]


--------------------------------------


Shadowstar~Breezer~Miley~Cartoon~Vanille~Rain~Spring~Amambo~Sjahada~Quiana

Heel erg bedankt Bo voor dit setje + manip
Spoiler:
 


x I'm a leader.
I don't mind well on my flock though I am new.
i beat Wolves and protect my herd.
I'm not looking for love.
I see when love is looking for me. x
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hi again [Wido]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
BESTHORSESYESOTHEWHOLEWORLDANGELXSTARBOBOLOVERCLUB :: ❥ Oosten :: Open Forest-
Ga naar: